Izdvojeno iz ponude

Blog

Bašćanske šetnice

Kategorija: Preporučujemo
18:59
0 comments

prikaz

BAŠĆANSKE ŠETNICE- VODIČ I DNEVNIK

Poštovani gosti,

Turistička zajednica općine Baška je još prije petnaestak godina uz pomoć češkog vodiča Vaclava Tupy-a i Češkog planinarskog društva uredila i obilježila bašćanske šetnice sa svrhom da se gostima i posjetiteljima Baške omogući sadržajniji i aktivniji boravak za vrijeme ljetovanja. Danas raspolažemo s devetnaest šetnica ukupne dužine preko 90 km, dostupnih turistima u svim godišnjim dobima.Uz kartu šetnica ove smo godine tiskali i VODIČ PO ŠETNICAMA, zamišljen na način da posjetitelja vodi do pojedinih kontrolnih točaka, a sam vodič poslužit će mu kao dnevnik.

Obilazak pojedine kontrolne točke dokazuje se udaranjem pečata u to za to predviđeno mjesto u dnevniku. Svakome tko ispuni dnevnik pečatima sa svih kontrolnih točaka i donese ga u TZ općine Baška (kralja Zvonimira 114) za njegov trud bit će mu uručena simbolična nagrada, a pri tom će mu dnevnik ostati za uspomenu.

Za obilazak kontrolnih točaka potrebno je sa sobom ponijeti jastučić s tintom koji se može dobiti na posudbu (akontacija od 40,00 kn) od TZ općine Baška .

Vodič je tiskan na hrvatskom i engleskom jeziku a na upit dijeli se besplatno. Ugodan boravak na našim šetnicama kao i u Baški želi vam

TZ općine Baška

knjiga

Tekst preuzet s www.tz-baska.hr

Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

    Croatia.hr

    TZ Kvarner

    TZ Baska

    Ministarstvo turizma RH

    Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.