Izdvojeno iz ponude

Blog

Indoor & Outdoor Wellness

Kategorija: Preporučujemo
12:23
0 comments

 • Izlet modernim turističkim brodom
  do najvećeg pustog otoka na Jadranu
 • bogati wellness program
 • kuharska radionica
 • stručno vođenje po mjestu (muzej,
  akvarij, sajam izvornih bašćanskih proizvoda)
 • degustacija autohtonih bašćanskih
  proizvoda (vino, rakija, med)

Upoznajmo prirodne i kulturno-povijesne ljepote podmorja Bašćanske uvale i obližnjeg otoka Prvića. Stari Bašćani s ponosom tvrde da nema prostora na kojem se ne pronalaze ulomci amfora i ostaloga antičkog keramičkog posuđa. Ako se kojim slučajem (što je nemoguće), ne sretnete sa živim organizmima, ne očajavajte, tu je Akvarij Baška.

Koristeći prirodno-klimatske resurse ovog kraja, oplemenjene novom filozofijom modernog života, tradiciju kupališno-klimatskog lječilišta njegujemo i danas kroz sadržaje i programe Wellness Centra Baška. Ovdje je baš sve je u znaku mediterana: arhitektura, boje, zvuci, mirisi pa čak i okusi…

Wellness doživljaj na originalan ćemo način za Vas stopiti s gastronomskim vrijednostima ovoga jedinstvenog kraja. Za Vašeg boravka u Baški ne propustite kušati valciće  (bašćanska domaća valjana tjestenina) i za prstepolizati janjeći žvacet (gulaš na bazi janjećeg buta). Nakon ovoga iskustva poželjeti ćete valciće izraditi i sami, a mi ćemo Vas poučiti toj vještini.

6.5. 15,00 h

polazak iz luke modernim turističkim brodom „Explorer“ koji ima stakleno dno na izlet do otoka Prvića. Plovidba uz pusti otok, udisanje morskog aerosola i sidrenje na zanimljivoj poziciji gdje se kroz stakleno dno može pratiti prezentaciju morske flore i faune koju vodi scuba ronioc. Zakuska na brodu, iskrcavanje na  otok Prvić i kratka šetnja otokom. Povratak u Bašku u hotel „Corinthia“ i relaks u wellness centru uz 90 minutni program Baška spa relax koji uključuje bazen sa hidromasažom, gejzirima, slapovima, vodoskokom, finsku, tursku i infracrvenu saunu i fitnes studio. Popust 20% na sva pića iz ponude u wellness centru Baška.


____________________________________________________________________________________________

7.5. 9,00 h

180 minutni wellness program „Carpe diem“: bazen sa hidromasažom, gejzirima, slapovima, vodoskokom, finskom, turskom i infracrvenom saunom, fitnes studiom, uživanjem energetskih čajeva i vode, adriatic piling tijela autohtonim esencijama cvijeta i ulja lavande i morske soli, aromasoul mediteranska masaža tijela – lagana masaža valovitim pokretima (valcići), aromaplazma 100% prirodni tretman lica aromaplazma maskom ili energetski ritual lica i kuharskom radionicom izrade autohtone bašćanske tjestenine „valcići“. Popust 20% na sva pića iz ponude u wellness centru Baška.

____________________________________________________________________________________________

8.5. 11,00 h

polazak ispred hotela „Zvonimir“ na vođeni razgled Baške koji uključuje razgled Etno kuće, Zavičajnog muzeja Baška, Akvarija, kamenih uskih uličica stare jezgre, posjet malom sajmu autohtonih bašćanskih proizvoda i degustaciju bašćanskog čaja i meda od kadulje.

______________________________________________________________________________________________

Cijena aranžmana za 3 dana sa uključenim kompletnim programom 2 noćenja u

Apartmanima *** 148,00 € po osobi
Sobama *** sa doručkom 176,00 € po osobi
Sobama **** sa doručkom 190,00 € po osobi

Doplatak za doručak 8,00 € a za večeru 13,00 € po osobi.

Djeca do 7 godina GRATIS, od 7 do 18 godina 50% popusta.

Djeca ostvaruju popust na pomoćnim ležajevima.

Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

  Croatia.hr

  TZ Kvarner

  TZ Baska

  Ministarstvo turizma RH

  Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.