Izdvojeno iz ponude

Blog

Bašovca 2013.

Kategorija: Događanja
11:43
0 comments

baska_01

Što znate o mjestu iz kojeg potječe slavna Bašćanska ploča? Beskrajne šetnje po sunčanoj rivi ili 1800 m dugačkoj šljunčanoj plaži, intenzivni okusi autohtonih kulinarskih specijaliteta, wellness i obilje kulturno-povijesnih znamenitosti – Baška nudi ponešto za svakoga.

Najljepša je u proljeće , koje doslovno mami na otkrivanje ove jedinstvene kulturne i prirodne oaze. Mjesto je to nadomak svim turistima i avanturistima Europe, a opet tako daleko od svakodnevnice, strke i užurbanosti , utočište za poznavatelje iskonskih vrijednosti, željnih mira, ljepote i zdravlja.

Ovog proljeća pozivamo Vas na otočku avanturu, aktivni odmor u znaku kulturnih i prirodnih znamenitosti Baške i njezine okolice, upotpunjen vrhunskim gastro doživljajem.

 

 


header_baska
U Hotelima Baška, u hotelu Tamaris i u privatnom smještaju dočekati će vas visoki komfor i kvaliteta usluge, no prije svega ležerna , gostoljubiva atmosfera , toliko bliska životu uz more. Mediteran neće ostati iza Vas ni ulaskom u Wellness centar Baška gdje je sve, baš sve u njegovom znaku. U intimnoj atmosferi bezbrižno se prepustite dodiru terapeuta, a odlučite li podvrgnuti se “ritualima s potpisom” poželjeti ćete ostati satima.
Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

    Croatia.hr

    TZ Kvarner

    TZ Baska

    Ministarstvo turizma RH

    Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.