Izdvojeno iz ponude

Blog

Explorer – Sea Aquarium

Kategorija: Preporučujemo
13:24
0 comments

Sea Aquarium Explorer

Ovom prilikom želimo Vas upoznati sa novom ponudom, atrakcijom, prvom ove vrste u Hrvatskoj. Ponuda su – NOVI – izleti u Baški sa novo izgrađenim brodom “Sea Aquarium” – Explorer. Brod je izgrađen je u Hrvatskom brodogradilištu Tehnomont – Pula i ima apacitet od 120 osoba. Dozvolite nam da Vas upoznamo sa Brodom “Sea Aquarium” koji ima 3 – palube.

Sea AquariumPaluba 1 je podvodni salon “Sea Aquarium” koji služi za razgledavanje podmorja i show-a sa roniocem, (atrakcija za cijelu obitelj). Opremljen sa klima uređajem, 28 prozora i stolicama za 42 osobe. Sve za maksimalnu udobnost i uživanje.

Paluba 2 je glavni salon putnika u kojemu se nalaze 2 plazma TV, klima uređaj, bar sa kuhinjom, stolovima i sjedalima za 64 osobe. Stereo i video sistemi sa mogućnošću priključenja lap-top računala za prezentacije proizvoda ili business-a, plazma TV može poslužiti kao monitor. Atraktivno za održavanje promocija proizvoda ili business sastanka. U zadnjem dijelu glavnog salona nalaze se 2 umivaonika sa WC-om i tuševima sa slatkom vodom.

Sunčana palubaPaluba 3 sunčana paluba je za ljubitelje sunca opremljena sa stolovima i sjedalima za 62 osobe. Djelomicno je pokrivena sa tendom, za one koji žele biti u hladovini. Tu je i kormilarnica opremljena sa najnovijim instrumentima za navigaciju, veoma interesantno za goste svih dobi.

BridgeKrmena paluba – na brodu Aquarium je i platforma na krmi gdje se nalaze 2 skale za ulaz i izlaz iz mora te 2 tuša sa slatkom vodom. Veoma atraktivno i interesantno za grupe – RONIOCA jer mogu tuširati sebe i opremu sa slatkom vodom po izlazu iz mora.

Više informacija: www.explorer.com.hrRezerviraj kartu odmah

Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

  Croatia.hr

  TZ Kvarner

  TZ Baska

  Ministarstvo turizma RH

  Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.