Izdvojeno iz ponude

Blog

Iz Londona i Stockholma do Krka Ryanairom

Kategorija: Događanja
19:01
0 comments

Od 15. travnja do sredine listopada dva puta na tjedan u riječku zračnu luku na Krku slijetat će zrakoplovi tvrtke Ryanair iz Londona i Stockholma. Karte će se moći kupiti na web stranicama Ryanaira od 4. veljače, a tvrtka procjenjuje da će tako na šire riječko područje stizati 14.000 putnika na godinu, piše hrt.hr.

Direktorica kvarnerske Turističke zajednice Gordana Medved ocijenila je da će dolazak Ryanaira, najpoznatije low-cost kompanije, znatno unaprijediti zračni promet na ovome području. Potpisan je i Sporazum o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera u idućih pet godina na portalu www.ryanair.com između Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, kvarnerske i riječke turističke zajednice.

Godišnja vrijednost oglašivanja je 250.000 eura, od čega će pola podmiriti Hrvatska turistička zajednica (HTZ), a ostatak Grad, Županija i dvije turističke zajednice.

Osim s Ryanairom, uspostavljena je suradnja s još nekim tvrtkama. Tako će Croatia Airlines ponovno letjeti s Krka u London, Skandjet će otvoriti linije za Stockholm i Goeteborg, Smartlynx Airlines za Rigu, UralAirlines za Moskvu, a S.C. Compania Nationala de Transporturi Aeriene za Bukurešt.

R-1.hr

Preporučamo...

Vrzenica Ferienwohnungen Apartments & Hotel

Baska celebrates 110 years of tourism

Splendido - 20 Years of tradition in bussines

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

  Croatia.hr

  TZ Kvarner

  TZ Baska

  Ministarstvo turizma RH

  Bašovca

  Calendar of events in Baska

  Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.