Izdvojeno iz ponude

Blog

Kako rezervirati?

Kategorija: Preporučujemo
16:20
0 comments


Iz naše ponude potrebno je pronaći smještajnu jedinicu koju želite rezervirati.

Pretraživanje smještajnih jedinica možete izvršiti na više načina.

1. Iz glavnog izbornika na vrhu stranice možete kliknuti na “Privatni smještaj” gdje će Vam se prikazati kompletna ponuda naših smještajnih kapaciteta.
2. Smještajne jedinice možete pretraživati putem našeg Pretraživača na početnoj stranici. Odaberite podatke za pretraživanje i klikom na “Traži” naš sustav će Vam prikazati sve Objekte / Smještajne jedinice koje su trenutno raspoložive a odgovaraju Vašim kriterijima pretrage.

Kad pronađete smještajnu jedinicu koja vam odgovara na kalendaru popunjenosti kliknite na datum dolaska i na datum odlaska. (Preporučamo da to bude subota – subota) Nakon toga kliknite na “Dodaj u košaricu” i onda ćete vidjeti smještajne objekte koje ste odabrali, a zatim kliknete “Pošalji upit”

U slijedećem koraku ako ste na Splendido.hr internet stranicama prvi puta molimo Vas odaberite “novi korisnik” te upišite korisničko ime i lozinku pomoću kojih ćete se prijavljivati kod ponovnih posjeta ovim stranicama. Također popunite svoje kontakt podatke kako bi Vas mogli kontaktirati. Ako ste već registrirani na našem webu jednostavno upišite korisničko ime i lozinku koje ste odabrali prilikom prve prijave na našim stranicama

Slijedeći korak od Vas zahtijeva da Unesete ime, prezime i datum rođenja osobe koja putuje. Datume rođenja je potrebno upisati kako bi se mogla obračunati boravišna pristojba. Na slijedećoj stranici  možete odabrati nadoplate na osnovnu uslugu. Nadoplate koje su obavezne automatski su označene kvačicom i ne mogu se izuzeti.

U slijedećem koraku možete provjeriti da li su svi podaci u rezervaciji ispravno uneseni. Ako želite promijeniti bilo koji podatak iz rezervacije, kliknite na link s lijeve strane za povrat na stranicu s neispravnim podatkom. Također preporučamo Vam da pročitate “Opće uvjete rezervacije” te ako se slažete s njima klikom na “Slijedeći korak” završite Vaš upit.

U ovom trenutku sustav generira upit i šalje ga na provjeru dostupnosti.

Čim zaprimimo upit pokušati ćemo u što kraćem roku na njega odgovoriti, uobičajena praksa je unutar 24 h.

Nakon što Agencija provjeri dostupnost smještajne jedinice automatski će Vam odgovoriti putem E-maila te ćete na Vaš E-mail dobiti poruku sa potvrdom ili odbitkom raspoloživosti smještajne jedinice.

Nakon što ste primili E-mail, ukoliko je potvrđena raspoloživost smještajne jedinice u E-mailu će Vam biti navedeno koliko su troškovi Akontacije za smještaj te koji je rok uplate akontacije kako bi rezervacija postala valjana. Ukoliko u zadanom roku ne izvršite uplatu akontacije smještaja, rezervacija će biti automatski stornirana.

Na Vama je da u datom roku, putem kreditne kartice uplatite akontaciju kroz naš sustav. Ili uplatite akontaciju putem banke (bankovnog-transfera). Napominjemo da će br. Vaše kreditne kartice i ostali podatci vezani uz plaćanje akontacije biti zaštićen SSL certifikatom, koji garantira najvišu tajnost podataka.

Nakon što izvršite uplatu Akontacije u roku od 24 sata primiti ćete Voucher sa svim detaljnim informacijama koje je potrebno znati pri dolasku na Vašu destinaciju / Smještajnu jedinicu. Molimo Vas da u koliko je moguće Voucher koji ste dobili kao potvrdu rezervacije ponesete sa sobom kako bi Agenciji predočili dokaz o uplaćenoj rezervaciji smještaja.

Nadamo se da smo što je moguće detaljnije opisali proces rezervacije smještaja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš Splendido team
e-mail: infobaska@splendido.hr

Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

    Croatia.hr

    TZ Kvarner

    TZ Baska

    Ministarstvo turizma RH

    Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.