Izdvojeno iz ponude

Blog

Nekretnine na otoku Krku

Kategorija: Preporučujemo
13:33
0 comments

Splendido – je jednostavno splendido!

Mi smo agencija za nekretnine koja djeluje na području cijeloga otoka Krka, a posebno smo orijentirani na Bašćansku kotlinu, budući da uspješno poslujemo i kao turistička agencija već 17 godina i nalazimo se među dvije vodeće agencije u Baški.

Nekretnine na otoku Krku - Baška Punat Krk Malinska Vrbnik

Nekretnine na otoku Krku - Baška Punat Krk Malinska Vrbnik

www.krk-immobilien.com

Kao turistička agencija sa ogromnim protokom ljudi imamo mnogo svakodnevnih upita za nekretnine, kako od stranaca tako i od hrvatskih državljana.

Iz toga proizlazi veliki broj potencijalnih kupaca kao i uspješnih prodaja, te konstantno nadopunjavanje naše ponude nekretnina. Raspolažemo sa raznolikom ponudom stanova, kuća, starina, apartmana, zemljišta, villa te poslovnih prostora na cijelom otoku Krku.

Agencija ima četiri zaposlena djelatnika, stručno obrazovana s bogatim iskustvom u radu sa trgovanjem nekretninama, te rješavanju kompletne dokumentacije kako za hrvatske tako i za strane državljane.

U našem timu je i poznati odvjetnički ured koji nam pruža izvrsnu pravnu podlogu i koji se brine da su svi ugovori i ostala dokumentacije u vezi prodaje nekretnina u skladu sa zakonom i pravnim propisima.

Stranim državljanima pomažemo u rješavanju administativnih poslova koje oni zbog prebivanja u inozemstvu nisu u stanju ažurno obavljati, vršimo upis u zemljišne knjige, ishodujemo suglasnost Ministarstva Pravosuđa, sastavljamo ugovore na stranim jezicima i sl.
Kao agencija za nekretnine oglašavamo se u svim aktualnim oglasnicima, pisanog i internet oblika, u zemlji i inozemstvu.

Budući da smo svjesni toga da stranci imaju veliki interes za naše nekretnine te dosta jaku kupovnu moć, sklopili smo partnerstva sa inozemnim agencijama za nekretnine, uz koje omogućavamo našim prodavateljima uspjeh u prodaji njihove nekretnine.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju ili prodaju Vaše nekretnine, rado ćemo Vam pomoći u tome.

Unaprijed zahvaljujemo na ukazanom povjerenju,

Splendido Team

Posted by | View Post | View Group

Preporučamo...

Splendido - 25 Years of tradition in bussines

Baska celebrates 110 years of tourism

Baska festival of sport music and domestic lamb

 

Islan Krk event calendar

 

Outdoor brochure PDF

Korisni linkovi

Zadnji članci na blogu

View all posts

We recommend

    Croatia.hr

    TZ Kvarner

    TZ Baska

    Ministarstvo turizma RH

    Signup for Newsletter

RSS kanal

Prijavite se na naš RSS kanal!

Prijavite se na naš RSS kanal i primajte obavijesti o novoobjavljenim člancima i vijestima.